Suomen Filateliapalvelu Oy

Meiltä löydät postimerkit.tarvikkeet.luettelot.tarvikkeet rahakeräilyyn.ja paljon muuta. Palvelua ja Ammattitaitoa keräilyn eri vaiheisiin.

Suomen Filateliapalvelu Oy on syntynyt rakkaudesta filateliaan. Yrityksen perustaja Tatu Untinen on tiiminsä kanssa luonut vaikuttavan kokonaisuuden, joka palvelee niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin keräilijöitä keräilyn eri vaiheissa.

Autamme keräilijöitä rakentamaan kokoelmiaan – oli sitten kyseessä perinteinen maakokoelma Suomen postimerkeistä tai pidemmälle kehittynyt huipputason näyttelykokoelma. Meiltä voit hankkia kokoelmiesi täydennykseksi niin perusmerkkejä kuin uniikkeja harvinaisuuksiakin. Olivatpa filateeliset tarpeesi mitkä tahansa, palvelemme Sinua parhaamme mukaan. Jokainen asiakas on meille tärkeä.


Verkkokauppamme - tunnettu nopeudestaan

Olemme hyvin tunnettuja siitä, että verkkokauppamme tilaukset lähtevät meiltä nopeasti ja varmasti. Pääsääntöisesti tilauksesi käsitellään sen vastaanottamispäivänä tai seuraavana arkipäivänä.

Suositun verkkokauppamme kautta saat postimerkit ja keräilytarvikkeet aina edullisesti. Säännöllisesti päivittyvän valikoimamme löydät osoitteesta: www.stamps.fi. Periaatteenamme on, että verkkokaupan tuotteet löytyvät meiltä heti varastosta. Laajempaan varastovalikoimaan voit tutustua vierailemalla liikkeessämme Naantalissa. Verkkokauppamme on varmastikin laajin valikoimaltaan Suomessa ja jokainen myytävä kohde on kuvattu, joten tiedät aina, mitä ostat.


Palvelua ja Ammattitaitoa

Tiimimme on ammattitaidoiltaan erinomainen. Se takaa parhaan palvelun ja asiantuntemuksen Sinulle, joka haluat ostaa tai myydä keräilytuotteita Suomessa.


Huutokaupat - hellmanhuutokaupat.fi

Hellman Huutokaupat on kansainvälinen huutokauppatalo, joka tarjoaa luotettavan kanavan keräilykohteiden myynnille ja ostamiselle. Asiakkaita meillä on yli 60 eri maassa. Keräilijöiden ja perikuntien lisäksi palvelemme myös yrityksiä sekä viranomaistahoja arviointi- ja myyntitoimeksiannoissa.

Meidät tunnetaan erityisesti siitä, että järjestämme Suomen suurimmat postimerkkihuutokaupat, mutta tämän lisäksi myymme nykyään paljon muutakin, kuten rahoja, koruja, militariaa, sekä kaikenlaisia kiehtovia vintage- ja keräilyesineitä. Huutokauppaamme siis lähes mitä vain!

Etsimme koko ajan lisää materiaalia huutokauppoihimme, jotta voimme entistä paremmin palvella kasvavaa asiakaskuntaamme. Erityisesti etsimme hyviä postimerkkikokoelmia ja yksittäisiä harvinaisia kohteita, rahakokoelmia ja militariaa sekä postikorttikokoelmia. Tämän lisäksi etsimme myös muita keräilykohteita, kuten harvinaisia sarjakuvalehtiä, hopeaesineitä, kuuluisien henkilöiden nimikirjoituksia, tulitikkuetikettikokoelmia, kelloja, koruja jne. Kaikenlaiset kiehtovat keräilykohteet kiinnostavat meitä ja asiakkaitamme.

Olisiko Sinulla joitakin kokoelmia tai kohteita myytävänä? Autamme mielellämme Sinua saamaan niistä parhaan mahdollisen hinnan.


Palvelukokonaisuus kehittyy

Suomen Filateliapalvelu
Myymälä Turussa
LAPE
Keräilyuutiset
Hellman huutokaupat
Omat tilat Naantalissa


LAPE - Suomen suosituin postimerkkiluettelo

Suomen suosituimman postimerkkiluettelon LAPE:n kustannustoiminta siirtyi vuonna 2002 yrityksemme vastuulle. Siitä lähtien olemme menestyksellisesti kustantaneet tätä perinteikästä postimerkkiluetteloa.

LAPE postimerkkiluettelosta julkaistaan kahta versiota. Pikku LAPE -luettelo on päätyyppiluettelo, kun taas iso LAPE-luettelo on käsikirjanomainen erikoisluettelo Suomen filateliasta. Iso LAPE -luettelo on ollut perinteisesti laajin koskaan julkaistu postimerkkiluettelo Suomessa.


Yhteistyökumppanit - verkostoituneen yrityksemme voimavara

Kasvamme koko ajan eri toiminta-alueillamme ja toimintamme kansainvälistyessä etsimme yhteistyökumppaneita eri toiminta-alueillemme. Olemme aina kiinnostuneita keskustelemaan erilaisista yhteistyömuodoista ja ideoista.