Suomeksi In english Russia 27.07.2017 09:38
Uutiset

Suomen Filateliapalvelun tiimi vahvistuu

Suomen Filateliapalvelu Oy:n hallitukseen on valittu finanssioikeuden professori Jaakko Ossa ja filosofian maisteri Juha Valtonen. Jaakko Ossa tuo kasvavaan yritykseen tarvittavaa juridiikan ammattiosaamista ja laajan kokemuksensa yritysten hallitustyöskentelystä. Juha Valtonen vahvistaa filateelisena asiantuntijana alan erikoisosaamista. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa yrityksen toimitusjohtaja Tatu Untinen.

Hellman-huutokauppojen virallisiksi edustajiksi on valittu Helsingin talousalueelle Jukka Mäkipää, joka tunnetaan mm. pohjoismaisen tason näyttelytuomarina perinteisessä filateliassa. Hänellä on myös itsellään näyttelykokoelmia ja hän on osallistunut aktiivisesti järjestötoimintaan.

Saksan markkina-alueella yhtiön edustajana tulee toimimaan Cyril Schwenson. Hänet tunnetaan erityisesti huippuasiantuntijana ja Suomi kohteiden aitouttajana useiden vuosien ajalta. Hänellä on itsellään klassisen Suomen näyttely- ja tutkimuskokoelmia.

Edustajat toimivat omilla alueillaan edustaen yhtiötä. Päätarkoituksena on helpottaa asiakkaiden huutokauppakohteiden jättämistä huutokauppaan ja niiden arvioimista.


Venäjä mukaan LAPE 2014 -luetteloon

Syyskuun alussa ilmestyvässä uudessa LAPE 2014 postimerkkiluettelossa on mukana uutuutena vanhan Venäjän 1857 – 1917 postimerkkien luettelointi hyvien kuvien ja hintatietojen kera. Ilmeisesti nyt ensimmäistä kertaa julkaistaan Suomessa Venäjän merkkien luettelointi suomenkielisenä. Tekstit ovat myös englanniksi.

Uudessa LAPE 2014 -luettelossa on perinteiseen tapaan mukana Suomen, Ahvenanmaan ja Viron postimerkkien luettelointi. Hintatietoja on jälleen päivitetty runsaasti luettelossa.

Uutta LAPE 2014 -luetteloa on saatavissa hyvin varustetuista postimerkkiliikkeistä, kirjakaupoista tai suoraan kustantajalta: Suomen Filateliapalvelu Oy, puh 02 2547200 tai stamps.fi. Luettelon ovh on 15,00 €.


Kova työ tuotti tulosta

Postimerkki 2010 tapahtuman järjestäminen oli hieno kokemus, joka johti hienoon messutapahtumaan. Suomen Filateliapalvelu Oy järjesti tapahtuman viime vuoden marraskuussa yhteistyössä Itellan Postimerkkikeskuksen ja muiden kauppiaiden sekä Korson Filatelistien kanssa. Keräilijät löysivät suurella joukolla paikalle ja kaikin puolin tapahtuma täytti järjestäjien odotukset.

Kova panostus järjestelytöihin ja monitahoinen tapahtuman markkinointi onnistuttiin tekemään myös taloudellisesti hyvin. Kauppiaspaikkojen vuokrat olivat hyvin kohtuullisia ja koska pääosa järjestelytyöstä tehtiin Suomen Filateliapalvelun työntekijöiden voimin, eikä siitä laskettu erillistä kustannusta, saavutettiin tapahtumasta myös lähes 3500 euron tuotto. Suomen Filateliapalvelu panosti yhteistyötahojensa kanssa myös merkittävän taloudellisen satsauksen tapahtuman markkinointiin, joka takasi suuren yleisömäärän. Vastaavaa yleisömäärää ei ole vuosikausiin käynyt vastaavissa messutapahtumissa.

Suunnitelman mukaisesti olemme päättäneet lahjoittaa tuoton kokonaisuudessaan postimerkkeilyn edistämiseen. Olemme lahjoittaneet summasta 2 000 euroa jo kesällä Nordia 2011 pohjoismaisen postimerkkinäyttelyn järjestelyihin. Olemme iloisia siitä, että voimme osallistua tällä lahjoituksella osaltamme Jyväskylässä huhtikuussa 2011 järjestetyn hienon tapahtuman tukemiseen.

Nyt Suomen Filateliapalvelu Oy on päättänyt lahjoittaa tapahtuman tuoton loppuosan eli 1500 euroa Suomen Filatelistiliitolle tämän vuoden Postimerkkimessujen järjestelyihin. Haluamme tällä lahjoituksella osaltamme myötävaikuttaa siihen, että Postimerkkimessuista tulee onnistunut tapahtuma. Hyvät tapahtumat elämyksineen ovat erittäin tärkeitä harrastuksemme edistämisessä ja kehittämisessä ja haluammekin olla jatkossakin mukana niitä mahdollistamassa.


Hellman –huutokaupat osaksi Suomen Filateliapalvelua

Kaj Hellmanin luoma Suomen suurin ja kansainvälisesti tunnetuin huutokauppayhtiö Oy Hellman-huutokaupat Hellman auctions Ltd on omistusjärjestelyjen jälkeen siirtynyt Suomen Filateliapalvelu Oy:n tytäryhtiöksi. Hellman-huutokauppojen liikevaihto vuonna 2009 oli noin 1,3 miljoonaa euroa ja se koostui pääosin Suomen ja Venäjän filateliasta.

Toteutettu yritysjärjestely vahvistaa merkittävästi Suomen Filateliapalvelun asemaa monipuolisena keräilyalan toimijana. Toimitusjohtaja Tatu Untinen toteaa, että nyt muodostunut kokonaisuus on omalla alallaan varteenotettava tekijä Pohjois-Euroopassa.

Tatu Untinen kertoo, että Kaj Hellmanin luoma postimerkkikauppiaan malli on ollut innostuksen lähteenä hänelle itselleenkin. Hellman ja Untinen ovat tehneet yhteistyötä jo pitkän aikaa. Nyt syventynyt yhteistyö takaa erinomaiset lähtökohdat myös suomalaiselle filatelialle, joka varmasti hyötyy vahvasta ja monipuolisesta kotimaisesta erikoisliikkeestä.

Suomen Filateliapalvelun palveluihin kuuluvat keräilyhuutokaupat, kustannustoiminta, keräilytarvikkeiden maahantuonti ja keräilytuotteiden internet- ja postimyynti. Suomen Filateliapalvelun liikevaihto vuonna 2009 oli noin 1,4 miljoonaa euroa.


KERÄILYUUTISET -lehti vahvistuu juhlavuodekseen 2009

Yhdeksättätoista vuosikertaansa ilmestyvä filateelinen uutislehti Keräilyuutiset vahvistuu ja uudistuu juhlavuodekseen 2009. Keräilyuutiset -lehden kustannusvastuu siirtyy 1.1.2009 alkaen Turkulaiselle Suomen Filateliapalvelu Oy:lle, joka vastaa jatkossa myös lehteen liittyvästä huutokauppatoiminnasta sekä perinteisen- että pikahuutokaupan osalta.

Lehteä aiemmin julkaissut Avoin Yhtiö Keräilyuutiset ja Suomen Filateliapalvelu Oy saavuttavat nyt julkistettavalla yhteistyöllä merkittävää synergiaetua. Keräilyuutiset -lehden pitkäaikainen päätoimittaja Mikko Ossa Kokemäeltä, jatkaa pitkää uraansa nyt lehden artikkelitoimittajana ja huutokauppakohteiden vastaanottajana. Jatkossa huutokauppojen tekninen toteuttamisvastuu on lehteä julkaisevalla Suomen Filateliapalvelu Oy:llä. Vuoden 2008 aikana Suomen Filateliapalvelu Oy järjestää viisi huutokauppaa ja nyt Suomen Filateliapalvelu Oy:n huutokauppojen määrä kasvaa vuonna 2009 seitsemään, joka on myös lehden numeroiden ilmestymismäärä.

"Yhdeksäntoista yrittäjävuoden jälkeen tämä yhdessä löytämämme uudistus on omiaan vahvistamaan Keräilyuutiset -lehden asemaa keräilijöiden arvostamana uutislehtenä. Voin itse jatkossa keskittyä huutokauppakohteiden vastaanottoon, artikkelimateriaalin kokoamiseen ja filateelisen kentän kanssa kommunikointiin. Huutokauppatoimintaan liittyvissä käytännöntoimissa hyödynnetään enemmän nykyaikaisen tietotekniikan suomia mahdollisuuksia ja Suomen Filateliapalvelu Oy:n olemassa olevia ja pitkälle kehittyneitä logistisia palveluita", toteaa päätoimittaja Mikko Ossa.

"Suomen Filateliapalvelun huutokauppatoiminta on ollut vuosien 2006-2008 aikana vahvassa kasvussa ja yrityksen kehittämä on-line huutokauppajärjestelmä www.filateliapalvelu.com onkin saavuttanut laajan suosion sekä jättäjien että ostajien parissa. Vuonna 2009 tarjoamme entistä kattavamman huutokauppakokonaisuuden ja yhdistettynä vahvana filateelisena uutislehtenä tunnettuun Keräilyuutiset -lehteen pystymme jatkossa tarjoamaan asiakkaillemme tukevan filateelisen lukupaketin seitsemän kertaa vuodessa " toteaa Suomen Filateliapalvelu Oy:n toimitusjohtaja Tatu Untinen. " Pystymme näin jatkossa tarjoamaan kohteiden jättäjille Suomessa ennen kokemattoman nopeuden ja joustavuuden kohteiden huutokauppamyymisessä. Jatkamme myös Keräilyuutisissa suosituksi muodostuneen pikahuutokauppakonseptin kehittämistä asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Pikahuutokaupassa kohteet myydään aina nopeimmalle tarjoajalle ja ilman huutorahaa."

Suomen Filateliapalvelu Oy on nopeasti kasvanut yhdeksi Suomen merkittävimmistä postimerkkiliikkeistä. Sen toimintaa kuuluu huutokauppatoiminnan lisäksi monipuolinen filatelian suoramyyntipalvelu, laaja keräilyyn liittyvä tarvikemyyntipalvelu ja julkaisutoiminta. Suomen Filateliapalvelu Oy julkaisee mm. suosittua LAPE postimerkkiluetteloa, josta ilmestyy vuonna 2008 jo 71. painos. Suomen Filateliapalvelu Oy panostaa vahvasti tietotekniikan sekä asiantuntemuksen hyödyntämiseen toiminnassaan ja yrityksen tuotteisiin ja palveluihin voikin parhaiten tutustua osoitteissa www.stamps.fi ja www.filateliapalvelu.com.

Lisätietoja:
Tatu Untinen, Suomen Filateliapalvelu Oy


JUHA VALTONEN SUOMEN FILATELIAPALVELUN TIIMIIN

Tunnettu filatelisti ja asiantuntija Juha Valtonen on palkattu Suomen Filateliapalvelu Oy:n. Juha Valtonen tulee toimimaan yrityksessä asiantuntija tehtävissä ja ostopäällikkönä. Juha Valtosella on laaja asiantuntemus koko maailman keräilystä sekä ulkomaiden postihistoriasta. Erityisalueina hänellä on mm Aden, Albania, Saksa, Pohjoismaat ja Viro.

Juha on myös ollut tekemässä useampaa keräilyyn liittyvää julkaisua.

Suomen Filateliapalvelu Oy jatkaa edelleen vahvaa kasvua. Uudet henkilöresurssit takavat, että yrityksemme pystyy jatkossakin palvelemaan laajentuvaa asiakaskuntaamme laadukkaasti ja kattavasti. Toivottavasti saamme auttaa myös Sinuakin jatkossa keräilyssäsi. Ota yhteyttä meihin kun tarvitset kokoelmiisi jotakin lisää tai kun on aika myydä. Me pystymme tarjoamaan koko tiimimme ammattitaidon tarvittaessa Sinun käyttöösi.


SUOMEN FILATELIAPALVELUSTA
SCHAUBEKIN EDUSTAJA SUOMESSA

Tunnettu saksalainen keräilytarvikkeiden valmistaja Schaubek Verlag Leipzig on valinnut Suomen ja Viron edustajakseen Suomen Filateliapalvelu Oy:n Turusta. Schaubek- tuotteet ovat tunnettuja laadukkuudestaan ja perinteistään keräilijöiden keskuudessa jo vuodesta 1871 lähtien.

Schaubek tarjoaa valmistajana erittäin monipuolisen valikoiman tuotteita postimerkkeilijöille. Shaubekilla on myös yli 100 vuoden kokemus rahatarvikkeiden valmistuksesta.

Schaubek tarjoaa esimerkiksi Suomi -kansion osalta huomattavasti monipuolisemman vaihtoehdon kuin yksikään muu kansio Suomen markkinoilla. Schaubekin Suomi -kansiossa on vakiona mm. isohampaisten eri lävisteille omat paikat kuten myös Saarisen mallin vesileimaeroille. Suomen vihkoille on paikat irtomerkkeinä, kokonaisille vihkoillekin on mahdollisuus saada omat sivunsa. Schaubekin Suomi kansio vastaakin monien keräilijöiden toiveisiin.

Schaubek tarjoaa taskuttomia ja taskullisia maakansioita. Taskulliset kansiot on taskutettu paremmilla Schaufix taskuilla, jolloin tasku on kiinni sekä ylhäältä että alhaalta. Tällöin merkki ei pääse vahingossakaan tippumaan paikaltaan.
Ostoskori on tyhjä.Romania Legionär-Hilfwerk Mi IIa-IIb, 3 erilaista

Vain 6.90 €
Lisää ostoskoriinRomania Mi 5532-5537 **

Vain 2.50 €
Lisää ostoskoriinRomania Mi 1717-1720 **

Vain 29.00 €
Lisää ostoskoriinRomania Mi 1365-1366 *

Vain 14.90 €
Lisää ostoskoriin

Suomen Filateliapalvelu Oy. Noutokatu 3, 21100 Naantali.
Puh. (02) 254 7200, E-mail: myynti@filateliapalvelu.com


0.0011820793151855